Lagom Stressad flyttar in i egen lokal!

Mjukisbyxorna byts ut till schysstare byxor när hemmakontoret byts till egen kontorslokal. Jag är så otroligt glad att kunna meddela att ni från och med 1a maj är välkomna på fysiska möten i Personlig Coaching och Stresshantering!

Jag flyttar in i ett Hälsocenter tillsammans med erfarna terapeuter som alla arbetar med människor inom det holistiska fältet. Som jag längtat efter att få ingå i en grupp med kollegor som delar mitt intresse för hälsa och välmående!

Mina klientsamtal online fortsätter som vanligt för alla som föredrar att sitta i en trygg hemmiljö. För er andra som längtar efter det mänskliga mötet och är glada att slippa den digitala världen en stund, har nu möjlighet att besöka mig i mitt harmoniska rum på måndagar och tisdagar.

Hälsocentret ligger nära Skogskyrkogården i Gamla Enskede som är en unik plats i Stockholm där natur, arkitektur och konst förenas i en magisk miljö. Att ta en promenad in anslutning till vårt samtal och omfamnas av de höga tallarna på kyrkogården kan verkligen göra underverk för våra höga stressnivåer.

Varmt välkommen att boka ett gratis lära-känna-samtal där du får ställa frågor om coachingen, berätta mer om din situation och höra mer om min metod. Du hittar mig och mina skickliga och trevliga kollegor här:

Besöksadress:

Gamla Dalarövägen 56 i Enskede

T-bana: Skogskyrkogården

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *