Coaching | Stresshantering

Samtal som bygger på ACT, KBT  & verktyg för stresshantering. 

Coaching in English or Swedish

Du kan använda ditt friskvårdsbidrag till stresshantering

”Det är aldrig för sent att börja prioritera ditt mående

Längtar du efter en förändring?

Ofta är vi inte  medvetna om vår stressnivå eller självkänsla förrän vi inser hur dessa begränsar vårt liv. Det som präglar en osund självkänsla går hand i hand i med upplevd stress i vårt liv.

Oro, ältande, ångest och självkritiska tankar försämrar vår livskvalité. När vi frigör oss från dessa, kan vi skapa ett värdigt liv fyllt med glädje och mening.  

Det finns många fler orsaker till vår upplevda stress än ett kravfyllt jobb. Kraven idag på hur vi ska vara kan kännas överväldigande. Våra relationer, vår hälsa, bostadssituation, ekonomi och inte minst självkänsla kan utgöra en inre stress om inte dessa delar fungerar.  

Jag vägleder inom stresshantering och självkänsla med erfarenheten att när vi stärker självkänslan minskar vår upplevda stress. Vi berör många teman :

  • Verktyg för stresshantering
  • Verktyg för att bryta negativa tankemönster
  • Verktyg som stärker självkänslan
  • Kommunikation av känslor, gränser och behov
  • Självmedkänsla och egenomsorg
  • Styrkor, drömmar och värderingar

I min roll som Stressterapeut & Självkänsla Coach ställer jag utmanade frågor som skapar självinsikt. Vi identifierar delarna i ditt liv som bidrar till ditt välmående, får syn på vad som är viktigt för dig på riktigt och sätter ut en riktning. Vi tar medvetna steg för att nå en hållbar förändring för att du ska må bra.

Praktiskt: Jag inleder alltid med ett 20 minuter gratis intro-samtal online. Det är viktigt att du känner dig trygg och trodd för att läkning och förändring ska kunna ske.

Coachingen sker online så att du har möjlighet att delta på en plats där du känner dig trygg och bekväm.

Boka ett gratis intro-samtal

Läs klient-recensioner nederst på sidan: 

nicole hantera stress

Pris & nästa steg

  • 20-minuter lära-känna samtal, online-möte: GRATIS
  • SOMMARKMAPANJ 25% Boka senast 14 juni Enstaka sessioner á 50 minuter: 850:-  (du sparar 300:-  per session. Ord.pris 1150kr). Kampanjen gäller 15/6-15/8 2024. Du kan använda ditt friskvårdsbidragBetalning sker direkt efter sessionen via Swish eller bankgiro. Avbetalningsplan möjlig om önskas.

Vad ingår? Stöd, coaching och uppföljning i enskilda samtal. Du får även en skräddarsydd sammanfattning för dig med verktyg och övningar kopplat till det vi har arbetar med i  varje unik session.

Var och hur många sessioner? All coaching sker Online så att du har möjlighet att delta på en plats där du känner dig trygg och bekväm.

Samtalen sker varannan vecka för att få kontinuitet och tid för att praktisera övningarna. Självkänslan sitter djupt och att stärka den är ett arbete som tar tid och ditt engagemang. Jag rekommenderar 10-12 sessioner för att nå en förändring.

Tillit till processen: Vi söker ofta Quick fix-lösningar idag på våra problem.  Jag rekommenderar att ge processen tid för att integrera vårt arbete. Vi utgår alltid ifrån din unika situation och önskemål. LÄS MER om mitt arbetssätt.

Avbokningspolicy: Om du får förhinder, vänligen avboka din tid senast 24 timmar i förväg för att jag ska ha möjlighet att boka in en annan klient. Om avbokning inte sker i tid, debiteras fullt pris.

Klient-recensioner

Nicoles närvaro, genuina sätt och konkreta verktyg har verkligen hjälpt mig hantera stressnivån i min vardag. Att koppla ihop självkänsla med stresshantering upplever jag som extra givande samt hennes proffsiga sätt att alltid föreslå små justeringar som gör stor skillnad i livet!

Rekommenderas varmt.
Ghazal
När sömnsvårigheter och tryck över bröstet inte gick att värja sig mot längre, så fick jag tips om Nicole. En supertrygg och varm rehabilitering startade där jag har lärt mig väldigt mycket om mig själv och vad långvarig, ohälsosam stress verkligen kan betyda.

En resa mot att stärka självmedkänslan - ett steg i taget. Ser fram emot att fortsätta med det arbetet!

Maja
I en tid då livet rasade samman och gick från trygghet och familjeplaner till ensamhet och förtvivlan fanns Nicole där. Nicole lär mig att hantera vardagen och ger mig verktyg som hjälper mig igenom den enorma stress som det innebär att bli lämnad i 35 årsåldern.

Med sin enorma värme, kompetens och kunskap guidar och speglar hon mig genom så väl panikångest som djup tvivel. Nicoles ger mig kraften att orka kämpa vidare och att se att det finns en framtid.
Bonnie