Personlig Coaching & Stresshantering

Välj om du vill ses online eller fysiskt. Coaching som bygger ACT, KBT  & verktyg för stresshantering.

Du kan använda ditt friskvårdsbidrag till stresshantering

”Det är aldrig för sent att börja prioritera ditt mående

För dig som längtar efter en förändring

I mötet med mina klienter märker jag att vi ibland inte är medvetna om vår självkänsla, förrän vi inser hur den begränsar vårt liv. En osund självkänsla visar sig genom att vi tenderar att hamna i situationer vi inte vill vara i. Eller att vi inte tror på oss själva, vilket gör att vi missar möjligheter, både i privata relationer och jobb.

Jag vägleder inom stress och självkänsla med erfarenheten att när vi stärker självkänslan minskar vår upplevda stress. Vi berör många teman :

  • Verktyg för stresshantering
  • Hälsosam gränssättning
  • Din inre kritiker och tankefällor
  • Kommunicera dina behov bättre
  • Självmedkänsla, energibalansering och återhämtning
  • Upptäck din passion, drömmar och värderingar

Det som präglar en osund självkänsla är ofta rädslor, ångest, ältande och negativa tankar. När vi frigör oss från dessa kan vi börja skapa ett värdigt och rikt liv.  

I min roll som Stress & Självkänsla Coach ställer jag utmanade frågor som skapar självinsikt. Vi identifierar delarna i ditt liv som bidrar till ditt välmående, sätter upp en ledstjärna och en tidplan. Vi tar medvetna steg för att nå en långsiktig förändring för att du ska må bra. Jag inleder alltid med ett 20 minuter gratis lära-känna-samtal där du berättar med om din situation och jag om hur jag arbetar.

Samtalen sker Covid-säkert via Zoom, så var du än befinner dig har du möjlighet att börja investera i ditt välmående!

Vill du istället ses fysiskt? Du är välkommen till mitt vackra samtalsrum på Hälsocentret vid Skogskyrkogården i Stockholm.

Boka ett gratis  lära-känna-samtal så tar vi det därifrån!

Läs gärna om mina coaching-klienters recensioner och upplevelse nedan.

nicole hantera stress

priser & info

  • 20-minuter lära-känna samtal, online-möte: GRATIS
  • 55-minuter Coaching-session: 950kr. Du kan använda ditt friskvårdsbidrag
  • Paketpris 5 sessioner: 4500kr (Du sparar 250kr)

Vad ingår? Du får en skräddarsydd sammanfattning bara för dig med verktyg och övningar efter varje session. Betalning sker direkt via Swish eller bankgiro efter sessionen, alt. betalning för paket-coaching i förväg.

Hur ofta? Samtalen sker varje eller varannan vecka för önskat resultat. 

Tillit till processen: Att nå en långsiktig förändring är inte en Quick fix-lösning. Jag rekommenderar att ge processen tid för att integrera vårt arbete. Vi utgår alltid ifrån din unika situation och önskemål. Läs om mitt arbetssätt.

Vill du boka ett gratis lära-känna-samtal?

Avbokningspolicy: Vid förhinder, vänligen avboka 24 timmar i förväg för att jag ska kunna boka in en annan klient. Om avbokningen inte sker i tid, debiteras en avgift om 450kr. 

Röster från Coachingklienter

När sömnsvårigheter och tryck över bröstet inte gick att värja sig mot längre, så fick jag tips om Nicole. En supertrygg och varm rehabilitering startade där jag har lärt mig väldigt mycket om mig själv och vad långvarig, ohälsosam stress verkligen kan betyda.

En resa mot att stärka självmedkänslan - ett steg i taget. Ser fram emot att fortsätta med det arbetet!

~ Maja
I en tid då livet rasade samman och gick från trygghet och familjeplaner till ensamhet och förtvivlan fanns Nicole där. Nicole lär mig att hantera vardagen och ger mig verktyg som hjälper mig igenom den enorma stress som det innebär att bli lämnad i 35 årsåldern.

Med sin enorma värme, kompetens och kunskap guidar och speglar hon mig genom så väl panikångest som djup tvivel. Nicoles ger mig kraften att orka kämpa vidare och att se att det finns en framtid.
~ Bonnie
Nicole är varm, klok och professionell. Under hennes sessioner fick jag flera verktyg som övningar, kartläggningar samt guidad avslappning. I samtalet ställde hon frågor, återkopplade och tydliggjorde det jag sagt så att jag lärde mig mer och blev mer medveten.

I hennes mjuka vägledning fanns en tydlig riktning och ett stort kunnande. Jag rekommenderar varmt Nicole Ahne som Stress- & Självkänslacoach.
~ Åsa