Terapi | Coaching | Stresshantering

Samtal som bygger på ACT, KBT  & verktyg för stresshantering

Du kan använda ditt friskvårdsbidrag till stresshantering

”Det är aldrig för sent att börja prioritera ditt mående

Längtar du efter en förändring?

Ofta är vi inte  medvetna om vår självkänsla – förrän vi inser hur den begränsar vårt liv. Det som präglar en osund självkänsla är oro, ältande, ångest och negativa, självkritiska tankar. När vi frigör oss från dessa, kan vi börja skapa ett värdigt liv fyllt med glädje.  

Det finns många fler orsaker till vår upplevda stress än ett kravfyllt jobb. Våra relationer, vår hälsa, bostadssituation, ekonomi och inte minst självkänsla kan utgöra inre stress om inte dessa delar fungerar.  

Jag vägleder inom stress och självkänsla med erfarenheten att när vi stärker självkänslan minskar vår upplevda stress. Vi berör många teman :

  • Verktyg för stresshantering
  • Verktyg för att bryta negativa tankemönster
  • Verktyg som stärker självkänslan
  • Kommunikation av känslor, gränser och behov
  • Självmedkänsla och egenomsorg
  • Styrkor, drömmar och värderingar

I min roll som Stressterapeut & Självkänsla Coach ställer jag utmanade frågor som skapar självinsikt. Vi identifierar delarna i ditt liv som bidrar till ditt välmående, sätter upp en ledstjärna och en tidplan. Vi tar medvetna steg för att nå en långsiktig förändring för att du ska må bra. Jag inleder alltid med ett 20 minuter gratis intro-samtal online. Det är viktigt att du känner dig trygg och trodd för att läkning ska kunna ske.

Coachingen sker online så att du har möjlighet att delta på en plats där du känner dig trygg och bekväm.

Boka ett gratis intro-samtal

Läs samtalsklienters recensioner nedan.

nicole hantera stress

Pris & nästa steg

  • 20-minuter lära-känna samtal, online-möte: GRATIS
  • 50-minuter session: 1150kr. Du kan använda ditt friskvårdsbidragBetalning sker direkt efter sessionen via Swish eller bankgiro. Avbetalningsplan möjlig om önskas.

Vad ingår? Stöd, coaching och uppföljning i enskilda samtal. Du får även en sammanfattning skräddarsydd för dig med verktyg och övningar kopplat till det som vi har arbetar med i  varje unik session.

Hur ofta och hur många sessioner? Samtalen sker varannan vecka för att få kontinuitet och tid för att praktisera övningarna. Självkänslan sitter djupt och att stärka den är ett arbete som tar tid och ditt engagemang. Jag rekommenderar 10-15 sessioner för att nå en förändring.

Tillit till processen: Vi söker ofta Quick fix-lösningar på våra problem idag. Jag rekommenderar att ge processen tid för att integrera vårt arbete. Vi utgår alltid ifrån din unika situation och önskemål. LÄS MER om mitt arbetssätt.

Avbokningspolicy: Om du får förhinder, vänligen avboka din tid senast 24 timmar i förväg för att jag ska ha möjlighet att boka in en annan klient. Om avbokning inte sker i tid, debiteras fullt pris.

Recensioner

Nicoles närvaro, genuina sätt och konkreta verktyg har verkligen hjälpt mig hantera stressnivån i min vardag. Att koppla ihop självkänsla med stresshantering upplever jag som extra givande samt hennes proffsiga sätt att alltid föreslå små justeringar som gör stor skillnad i livet!

Rekommenderas varmt.
Ghazal
När sömnsvårigheter och tryck över bröstet inte gick att värja sig mot längre, så fick jag tips om Nicole. En supertrygg och varm rehabilitering startade där jag har lärt mig väldigt mycket om mig själv och vad långvarig, ohälsosam stress verkligen kan betyda.

En resa mot att stärka självmedkänslan - ett steg i taget. Ser fram emot att fortsätta med det arbetet!

Maja
I en tid då livet rasade samman och gick från trygghet och familjeplaner till ensamhet och förtvivlan fanns Nicole där. Nicole lär mig att hantera vardagen och ger mig verktyg som hjälper mig igenom den enorma stress som det innebär att bli lämnad i 35 årsåldern.

Med sin enorma värme, kompetens och kunskap guidar och speglar hon mig genom så väl panikångest som djup tvivel. Nicoles ger mig kraften att orka kämpa vidare och att se att det finns en framtid.
Bonnie